Sposób przygotowania

Raki oczyścić dokładnie szczoteczką, opłukać pod bierzącą wodą i wrzucić (żywe) do wrzącej wody z dodatkiem kminku i kilku gałązek pietruszki i koperku. Gotować pod przykryciem ok 15min. Po ugotowaniu odcedzić i ułożyć na półmisku grzbietami ku górze.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    napewno dobre
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Raki to smak mojego dzieciństwa :) Tato zabierał mnie na ryby i łowiliśmy raki kiedy nadchodził wieczór. Uwielbiam je.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    nie próbowałam,ale ponoć w smaku podobne do kurczaka,,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    raki gotowałam,bo dostałam wiaderko ale ich nie jadłam......
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja takich niejadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !