Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z twarogu i pasztetowej

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 100 g
majonez 2-3 łyżki
szczypiorek 2-3 łyżki
pieprz
sól
pasztet 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z twarogu i pasztetowej

Pasztetową rozetrzeć widelcem dodając po trochę twarogu i majonez.
Kiedy masa będzie jednolita, doprawić do smaku pieprzem. Można dodać też trochę soli.
Na koniec dodać posiekany szczypiorek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 25.05.2012 09:21
Zapraszam do przeglądania moich przepisów. *** Z pewnością każdy znajdzie wśród nich coś smacznego dla siebie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak