Sposób przygotowania

Łopatkę umyć, osuszyć i pokroić na mniejsze kawałki. Pokrojone mięso zmielić maszynką do mięsa razem z cebulką. Bułkę namoczyć wodzie i jak będzie miękka odcisnąć. Czosnek przeciskamy przez praskę. Pieczarki obieramy, kroimy i dusimy z dwoma łyżkami oleju, doprawiamy do smaku. Wszystkie składniki łączymy ze sobą i wyrabiamy na jednolitą masę. Z przygotowanego mięsa formujemy sznycelki i pieczemy na silnie rozgrzanym oleju z dwóch stron.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajny dodaek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajny dodaek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczne kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niedawno robiłem podobne ale z grzybkami suszonymi
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przepyszne,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !