Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Śledzie moczę w wodzie przez 6 godzin, w międzyczasie zmieniam ją przynajmniej 2 razy. Płaty śledziowe kroję na kawałki, układam w pojemniku, posypuję pieprzem i majerankiem i mieszam.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne sledziki
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie łączyłem jeszcze majeranku z śledziem
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chętnie wypróbuję ..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    tak doprawionych jeszcze nie jadłem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    bardzo apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    fajnie wyglądają i pewnie też tak smakują
  • 1
    pict5498
    Opublikowano

    Katarzyna59

    wyglądają bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawa propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    misia53

    bardzo ładnie wyglądają , ja tylko pokrojona cebulkę przelewam wrzątkiem na sitku , wtedy ona mięknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    jak dla mnie rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie śledziki :D
  • 1
    dscf7432-2
    Opublikowano

    adelajda

    dla mojego męża to super danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    ciekawe połączenie
  • 1
    copy-of-picture-140
    Opublikowano

    caralajna

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    śledzik bardzo smaczny:)
  • 0
    154295_100772733419328_1880437290_n-kopia
    Opublikowano

    Habibi

    Ja do własnej wersji śledzików w majeranku dodaję jeszcze czosnek, a pieprzu mielonego uzywam kolorowego, bo ma głębszy aromat.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !