Sposób przygotowania

Krok 1

Śledzie moczę w wodzie przez 6 godzin, w międzyczasie zmieniam ją przynajmniej 2 razy. Płaty śledziowe kroję na kawałki, układam w pojemniku, posypuję pieprzem i majerankiem i mieszam.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne sledziki
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie łączyłem jeszcze majeranku z śledziem
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chętnie wypróbuję ..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    tak doprawionych jeszcze nie jadłem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    bardzo apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    fajnie wyglądają i pewnie też tak smakują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !