Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Jajko ugotować na twardo, a następnie przeciąć wzdłuż i wydrążyć żółtko. Szynkę drobno pokroić, połączyć z żółtkiem, majonezem i solą, a następnie dokładnie wymieszać.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    prosta, a pyszna przekaska
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    taka mała poryjka...:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jednego jajka,to ja nie robię zawsze dużo więcej:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    dobry ten przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pomysł fajny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Uwielbiam takie jajka :)
  • 2
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    pyszne poproszę jedno jajko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !