Sposób przygotowania

Robimy gęste ciasto jak do naleśników, aż nie za bardzo gęste posypujemy troszkę papryki aby powstał kolor , cebule najlepiej dużą pokroić w grube krążki , porozdzielać warstwy , obtaczamy w cieście potem bułce tartej , i smażymy na rozgrzanym tłuszczu na ładny złoty kolor , po wyjęciu wykładamy na papierowym ręczniku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    chelsi

    uwielbiam, szczeglnie na hot dogu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    wow
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    może być dobra taka cebulka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !