Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiąca cebula

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula biała 2
mleko 2 szklanki
mąka
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko
woda
tłuszcz

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiąca cebula

Robimy gęste ciasto jak do naleśników, aż nie za bardzo gęste posypujemy troszkę papryki aby powstał kolor , cebule najlepiej dużą pokroić w grube krążki , porozdzielać warstwy , obtaczamy w cieście potem bułce tartej , i smażymy na rozgrzanym tłuszczu na ładny złoty kolor , po wyjęciu wykładamy na papierowym ręczniku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 20.01.2014 09:29
może być dobra taka cebulka
SYLKA 29.08.2012 20:13
wow
chelsi 22.08.2012 22:23
uwielbiam, szczeglnie na hot dogu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak