Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z suszonymi pomidorami i grzybkami

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb tostowy 1 szt
szynka 20 dag
masło do smarowania
keczup pikantny do smaku
suszone pomidory 1 słoiczek
podgrzybki 1 w zalewie
parmezan 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z suszonymi pomidorami i grzybkami

Chleb tostowy smarujemy masłem. Następnie układamy na kromki chleba plasterki szynki. Na to nakładamy kawałki suszonych pomidorów i podgrzybki w zalewie. Na koniec wszystko posypujemy startym na najdrobniejszych oczkach na tarce serem parmezanem. Przykrywamy drugą kromką chleba tostowego i smażymy tosty. Kiedy tosty będą już gotowe można podawać je z keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 05.09.2012 20:08
pyszne
koala 07.07.2012 23:55
pycha (:
marzena06 29.05.2012 17:44
rewelacyjny pomysł
Renata16 25.05.2012 11:56
extra tościki:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak