Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASOLKA SZPARAGOWA Z OLIWKAMI

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 500 gram
cebula 2 sztuki
bulion warzywny 1 szklanka
olej 2 łyżki
sól 1 łyżeczka
Pieprz czarny mielony Prymat 1/4 łyżeczki
oliwki zielone 30 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: FASOLKA SZPARAGOWA Z OLIWKAMI

Cebulę drobno pokroić i zeszklić ją na oleju. Następnie dodać fasolę. Całość przyprawić solą i pieprzem, po czym podlać bulionem. Fasolkę dusić aż będzie miękka. Na 5 minut przed końcem dodać oliwki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 14.11.2013 17:37
fajne, nigdy nie pomyślałam aby zrobić takie zestawienie :)
Iwusia 26.08.2013 23:01
bardzo lubię fasolkę, za oliwkami nie przepadam, ale połączenie smaków musi być smaczne
Bernadeta1 11.08.2013 00:09
z oliwkami smaczne
pestka 31.07.2013 08:06
na takie połączenie bym nie wpadła - super pomysł
Łukasz15 23.05.2013 20:10
Dla mnie super
Krystyna32 15.04.2013 16:26
fajny pomysł
kate.500 02.12.2012 19:39
pycha
Wacław 30.10.2012 11:39
pyszna
RenataZ-et 10.07.2012 20:42
pomysłowe
Gosia20 25.06.2012 14:29
super
Gosia20 25.06.2012 14:29
super
zuzanna_z 19.06.2012 12:49
ciekawe
tomosatomos 09.06.2012 08:26
takiego połączenia nie spotkałem i właśnie takie rzeczy próbuję wyłuskać na Doradcy Smaku
fictor123 24.05.2012 14:18
fajna
marzena06 24.05.2012 12:57
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak