Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BEFSZTYKI Z SEREM

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica wołowa 300 gram
olej do smażenia 1/4 szklanki
ser morski 50 gram
sól 1 łyżeczka
natka pietruszki 2 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat 1/4 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: BEFSZTYKI Z SEREM

Mięso pokroić na plastry, wybić tłuczkiem, a następnie usmażyć na oleju. Następnie mięso przyprawić solą i pieprzem, a następnie umieścić w naczyniu żaroodpornym.
Na każdym befsztyku ułożyć plaster sera i wstawić do nagrzanego piekarnika, aby ser się rozpuścił. Befsztyki posypać drobno posiekaną pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 24.01.2014 13:29
mniam, smakowity obiadek
Iwusia 29.10.2013 21:49
smaczna propozycja na obiad
teresa18 16.10.2013 19:28
wyśmienite mięsko
IKrakowianka 19.05.2013 17:31
fajny pomysł
Krystyna32 13.04.2013 07:32
pyszne jedzonko
Katarzyna59 25.01.2013 09:41
fajne
RenataZ-et 08.12.2012 20:26
pycha!
GGABI 28.09.2012 10:27
mniam
kate.500 27.09.2012 11:32
super
Dorian 20.06.2012 11:53
pycha
zuzanna_z 19.06.2012 12:47
aż ślinka leci
tomosatomos 11.06.2012 09:39
mocne wejście na obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak