Sposób przygotowania

Mięso pokroić na plastry, wybić tłuczkiem, a następnie usmażyć na oleju. Następnie mięso przyprawić solą i pieprzem, a następnie umieścić w naczyniu żaroodpornym.
Na każdym befsztyku ułożyć plaster sera i wstawić do nagrzanego piekarnika, aby ser się rozpuścił. Befsztyki posypać drobno posiekaną pietruszką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    mocne wejście na obiad
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    aż ślinka leci
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha!
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    wyśmienite mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczna propozycja na obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam, smakowity obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !