Sposób przygotowania

Udka wkładam do garnka, zalewam zimną wodą i gotuję. Po zebraniu szumów dodaję Vegetę, sól, pieprz. Marchewkę i pietruszkę kroję w słupki, po czym dodaję warzywa do zupy. Następnie dodaję seler naciowy pokrojony w plasterki i liść laurowy i gotuję, aż warzywa będą miękkie. Śmietanę łączę ze szklanką zupy, a następnie wlewam do garnka. Następnie ze szklanką zupy łączę ser topiony i dodaję go do zupy, całość dokładnie mieszam i gotuję przez około 3 minuty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajna zupa :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    apetyczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Basia10

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super zupka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię zupy a ta zapowiada sie pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna zupka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smakują mi zupy z dodatkiem serka topionego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !