Sposób przygotowania

Cebulę i cukinię pokroić w kostkę i podsmażyć wraz z boczkiem pokrojonym w paski na oleju. Składniki zalać bulionem i gotować około 5 minut na wolnym ogniu. Całość rozdrobnić za pomocą blendera, połączyć ze śmietaną i doprawić do smaku solą i pieprzem. Na koniec posypać posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    nie lubię cukini ale moja kobita będzie chciała to zjeść
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    uwielbiam cukinię, mogłabym ją jeść codziennie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszny
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię takie przepisy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię taki
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    za cuukinia nie przepadam ale przepis ciekawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zjadłabym taki krem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !