Podkręć Smak Wielkanocy

Sposób przygotowania

Biszkopt (przepisy na biszkopt znajdują się w mojej księdze przepisów) po przestudzeniu przekroić na 2 krążki. Wodę połączyć z wódką, a następnie skropić każdy z krążków. Śmietanę ubić cukrem waniliowym, po czym nałożyć śmietanę na każdy z krążków. Na wierzchu ułożyć obrane mandarynki i zalać tężejącą galaretką. Ciasto wstawić do lodówki, żeby galaretka stężała.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    takiego nie jadłam jeszcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pieknie smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    jadłem i nie żałuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    uwielbiam takie ciasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    z galaretką najlepszy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !