Sposób przygotowania

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie. Pomidory sparzyć wrzątkiem, a następnie zdjąć skórkę.
Na patelni roztopić masło, a następnie smażyć przez 4 minuty pokrojone w kostkę pomidory, przeciśnięty przez praskę czosnek, posiekaną natkę pietruszki, po czym doprawić je solą i pieprzem. Na patelnię dodać fasolkę i smażyć całość przez 5 minut.

Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    takiej kombinacji nie znałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    superowa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    bardzo oryginalne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    jeszcze takiej nie jadłam
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    fasolkę uwielbiam w każdej postaci!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajny pomysł na fasolkę szparagową
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny pomysł na urozmaicenie dania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !