Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DORSZ W ZIOŁOWEJ PANIERCE

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Majeranek suszony Prymat 2 łyżki
jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżka
natka pietruszki 3 łyżki
Koperek suszony Prymat 2 łyżki
olej do smażenia 1 szklanka
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżka
filet z dorsza 2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: DORSZ W ZIOŁOWEJ PANIERCE

Pietruszkę połączyć z majerankiem, koperkiem, słodką papryką oraz ziołami prowansalskimi. Do ziół dodać bułkę tartą oraz jajka. Całość dokładnie wymieszać. Filety ryby obtoczyć w panierce, a następnie smażyć na patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 09.02.2014 10:59
na pewno pyszna rybka
caralajna 12.10.2013 07:42
pyszna ryba
Iwusia 24.08.2013 23:08
smaczna rybka
Krystyna32 19.04.2013 20:10
lubię ryby
IKrakowianka 30.12.2012 22:10
smaczne
RenataZ-et 30.11.2012 19:25
smakowite
Grazyna0211 21.11.2012 11:14
smaczne danie
kate.500 24.07.2012 07:52
pyszna rybka
cooleczka 20.07.2012 18:08
super
Łukasz15 11.07.2012 10:20
Świetny przepis
Katarzyna59 10.07.2012 19:58
super
zuzanna_z 14.06.2012 12:16
koniecznie muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak