Sposób przygotowania

Boczek podsmażyć na patelni, a następnie dodać pokrojoną w kostkę wieprzowinę, kiełbasę i cebulę , poszatkowaną kapustę i przeciśnięty przez praskę czosnek. Całość podsmażać przez 15 minut. Następnie dodać pokrojone w kostkę pomidory i kiszoną kapustę, wlać bulion i dusić całość przez 50 minut. Pod koniec dodać śmietanę, doprawić do smaku solą, słodką papryką i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    dawno nie robiłam... a bardzo lubię...
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    nie ma to jak dobry bigos :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    bigos krzepi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    uwielbiam bigos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ja też uwielbiam bigos !
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Ja też za takim przepadam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczny bigosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszny bigosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha bigosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    bigos -pychota !
  • 2
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Bigos uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny bigosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !