Sposób przygotowania

Drobno pokrojoną cebule zeszklić na maśle, po czym dodać kapustę i smażyć aż będzie miękka. Następnie dodać sok jabłkowy, przyprawić solą i pieprzem, dusić przez 10 minut.
Ciasto francuskie pokroić na kwadraty, na każdym ułożyć kapustę i łyżkę śmietany połączonej z musztardą , a następnie parówkę. Ciasto zwinąć w rulon i zagnieść brzegi.
Ruloniki piec w piekarniku nagrzanym do 200 C przez 25 minut.

Komentarze

  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    dobry Wurst na męskie śniadanie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    podoba mi się ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    brzmi nieżle
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    To przepis dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pyszne są takie paróweczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    no, no ... apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !