Sposób przygotowania

Wołowinę ugotować z liściem laurowym i pieprzem, a następnie pokroić w kostkę.
Na maśle podsmażyć pokrojone w kostkę buraki, a następnie połączyć je z sokiem wyciśniętym z cytryny, solą i koncentratem pomidorowym i dusić przez 20 minut.
Kapustę poszatkować, podsmażyć na oleju, dodać pokrojoną w kostkę marchewkę, pietruszkę i cebulę.
Do wywaru z mięsa dodać kapustę wraz z marchewką, pietruszką i cebulą, podgotować, a następnie dodać buraki i mięso. Do zupy dodać śmietanę i doprawić solą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ooo opycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    brakuje tutaj jakiegoś grzyba
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ja dodaję właśnie grzybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis ,barszczu z kapusta nie jadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszny barszcz
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ale serdecznie polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    takiego jeszcze nie miałam okazji jeść, ale chyba warto spróbować :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna zupka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo lubię
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawe połączenie składników:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !