Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jeżyki z kiełbasy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska 1 pętko
Grill przyprawa klasyczna Prymat
cebula 1
koncentrat pomidorowy 1 łyżeczka
sól
pieprz
przyprawa uniwersalna Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Jeżyki z kiełbasy

Kiełbasę przekroić na pół i ponacinać w kratkę , natrzeć przyprawą grill klasyczny i smażyć na małym ogniu z obu stron .Cebulę podsmażamy robimy zasmażkę i dodajemy koncentrat , wlewamy wodę i posypuję troszkę przyprawy uniwersalnej , doprawiamy pieprzem i polewam sosem gęstym jeżyki .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 19.01.2014 10:22
fajny pomysł
babcia
babcia 07.12.2012 19:49
pomysłowe
SYLKA 28.07.2012 19:38
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak