Sposób przygotowania

Kiełbasę przekroić na pół i ponacinać w kratkę , natrzeć przyprawą grill klasyczny i smażyć na małym ogniu z obu stron .Cebulę podsmażamy robimy zasmażkę i dodajemy koncentrat , wlewamy wodę i posypuję troszkę przyprawy uniwersalnej , doprawiamy pieprzem i polewam sosem gęstym jeżyki .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !