Sposób przygotowania

Składniki na ciasto mieszamy,zagniatamy jednolite ciasto i wylepiamy nim natłuszczoną brytfannę.

Ser mielimy,miksujemy dodając cukier,jajka oraz żółtka. Budynie mieszamy z mlekiem,aby nie było grudek. Zimne wlewamy do masy serowej. Masę wylewamy na ciasto i pieczemy przez godzinę w 180 stopniach.

Białka ubijamy z cukrem na sztywno,mieszamy delikatnie z wiórkami kokosowymi i smarujemy pianą sernik. Pieczemy jeszcze przez 15minut nadal w 180stopniach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny sernik...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    bardzo lubię, nawet nie wiedziałam, że nazywa się 'lany'
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !