Sposób przygotowania

Najpierw ugotować mięso wraz z cebulą i włoszczyzną troszeczkę posolić i gotujemy bardzo długo aż będzie się samo rozpadało. Wątróbkę gotować oddzielnie , wystarczy 10 minut , zimne mięso i wątróbkę zmielić 2 razy i dodajemy bułki namoczone i odciśnięte , jajka i przyprawy , wyrabiamy na gładką masę i pieczemy w foremce godzinkę .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    taki domowy nie ma rownych sobie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Jest najlepszy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !