Sposób przygotowania

Na każdy plasterek szynki nakładamy po łyżce sałatki jarzynowej i zwijamy w rulonik , następnie przeciąć na ukos i układamy pionowo w szklanej salaterce , na koniec ozdabiamy paseczkami papryki i melisy . Odstawiamy i przygotowujemy żelatynę według przepisu na opakowaniu i zalewamy rolady zimną , tężejącą galaretką i wstawiamy na całą noc do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !