Składniki:
1 głowka bialej kapusty | |
250g tłustej wieprzowiny | |
kawalek zajaca | |
250 g pieczonej wolowiny | |
1 łyżka smalcu | |
150 g kiełbasy | |
1 łyżka mąki | |
3 ziarenka pieprzu i jalowca | |
sól, pieprz | |
jabłko kwaśne | 2 szt. |
1 głowka bialej kapusty | |
250g tłustej wieprzowiny | |
kawalek zajaca | |
250 g pieczonej wolowiny | |
1 łyżka smalcu | |
150 g kiełbasy | |
1 łyżka mąki | |
3 ziarenka pieprzu i jalowca | |
sól, pieprz | |
jabłko kwaśne | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: