Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Makaron gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie, hartujemy, odcedzamy. Pierś z kurczaka czyścimy, kroimy w cieniutkie paseczki o długości około 1,5 cm. Smażymy na rumiano na rozgrzanym oleju. Doprawiamy przyprawą do mięs, studzimy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pycha
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    bardzo fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    lubię szpinak :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    super:)
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Taką kolację z chęcią zjem. Pycha.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    mega połączenie idealne;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !