Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Schab rozcinamy rozwijając, by uzyskać jak największą płaską powierzchnie. Nacieramy solą i pieprzem obficie z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    na kanapeczki jak najbardziej, z ochotą i smakiem:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Ładnie wyszedł ten schabik :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubię tak przygotowane mięsko.
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    musi być pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    apetycznie wygląda !
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bardzo smaczny schabik. Szybki i prosty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !