Sposób przygotowania

Wyłożyć dno i boki tortownicy biszkoptami.Rozpuścić żelatynę w niewielkiej ilości wody/w-g przepisu/Ubić śmietanę na sztywno.Maskarpone utrzeć z cukrem,a następnie delikatnie połączyć ze śmietaną i żelatyną/zimną/.Wyłożyć połowę masy na biszkopty,ułożyć warstwę truskawek i przykryć pozostałą częścią masy./można zostawić trochę masy do dekoracji/Ozdobić dowolnie gotowy torcik i umieścić na 1-2 godz. w lodówce.Ozdobić dowolnie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela8

    Nie wiem skąd bierzesz te zdjęcia ale są przepyszne!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Zdjęcia są moje,a torcik był przepyszny!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !