Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab w sosie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 1 kg
cebula 1 szt
sos pieczeniowy 1 opakowanie
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: schab w sosie

Schab opłukać i podzielić na plastry. Oprószyć solą i pieprzem, obsmażyć na oleju. cebulę obrać i posiekać drobno w piórka, dodać do mięsa. Przygotować sos pieczeniowy. przełożyć do niego mięso wraz z cebulą, dodać listek laurowy, dusić ok 40 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula99926 26.06.2012 09:40
na pewno super smakują
melonik 29.05.2012 15:43
mniam
owca441 27.05.2012 12:17
świetny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak