Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwałkować. wysmarować delikatnie przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Pokroić w kwadraty ok 5x5 cm. Parówki pokroić na 3 części. każdą część układać na cieście i zawijać. piec 20 minut w temp 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też robie w francuskim lub drożdżowym...pyszne ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo smaczna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    fajnie wygladają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !