Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parówki w cieście francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
parówki 1 opakowanie
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: parówki w cieście francuskim

Ciasto francuskie rozwałkować. wysmarować delikatnie przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Pokroić w kwadraty ok 5x5 cm. Parówki pokroić na 3 części. każdą część układać na cieście i zawijać. piec 20 minut w temp 180 stopni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Fiffi 11.07.2012 21:48
fajnie wygladają
Dorian 21.06.2012 19:33
super
RenataZ-et 16.06.2012 10:41
bardzo smaczna przekąska
teresa18 15.06.2012 16:05
pyszności
ziutula
ziutula 30.05.2012 15:39
też robie w francuskim lub drożdżowym...pyszne ...
rutynka 25.05.2012 14:20
extra
halina17 23.05.2012 21:51
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak