Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuskie ruloniki od Hamrocyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 szt.
jajko 1 szt.
ser gouda 150 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie ruloniki od Hamrocyka

Kroki postępowania

1
Ciasto francuskie lekko rozwałkować i pokroić w prostokąty
Krok 1 - Francuskie ruloniki od Hamrocyka foto
2
włożyć ser do środka i zawinąć
Krok 2 - Francuskie ruloniki od Hamrocyka foto
3
przed upieczeniem wierzch posmarować roztrzepanym jajkiem
Krok 3 - Francuskie ruloniki od Hamrocyka foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 14.11.2012 12:32
świetny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak