Sposób przygotowania

Cebulkę posiekać w drobną kostkę. Na maśle poddusić cebulkę, dodać szpinak. Gotować około 5 min.
Wycisnąć do szpinaku czosnek i przyprawić. Chwilkę pogotować i dodać ser pleśniowy pokrojony w drobną kostkę.
Tortellini ugotować i zalać sosem szpinakowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Ciekawy przepis :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    tortellini lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    warto zrobić bo tak jeszcze nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Przepis prosty - jak dla mnie to wielka zaleta :D A przy tym smakowity bo kocham szpinak :D
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajna propozycja
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wspaniałe połączenie smaków :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela8

    Też czasami taki robię, najlepszy jest szpinak cały no i ser pleśniowy gorgonzola, no i duuużo czosnku. Polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje składniki..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    jak jest szpinak i gorgonzola to ja jest ZA!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika63

    Uwielbiam szpinak:)
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    musi byc smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Ja zwykle podaję tortellini z sosem pomidorowym, ale bardzo chętnie spróbuję wersji na zielono :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyyyycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    uwielbiam szpinak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo ciekawy przepis i bardzo chętnie go wypróbuję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !