Sposób przygotowania

każdy ma swój sprawdzony przepis na ciasto to mój http://www.doradcasmaku.pl/przepis/173087/ciasto-pierogowe.html

łopatkę i kapustę obgotowujemy w osobnych garnkach, grzyby i cebulę kroimy w kostkę, smażymy na maśle z odrobiną soli

kiedy składniki farszu wystygną przekręcamy je przez maszynkę do mielenia mięsa, doprawiamy i dokładnie mieszamy, ja zwykle przesmażam farsz jeszcze raz na maśle. przestudzonym farszem nadziewamy pierogi, pierogi można podsmażyć na masełku, lub okrasić cebulka

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Takie proste a takie smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam pierożki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Takie pierogi to jest super sprawa, bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    robię podobne, są rewelacyjne;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !