Sposób przygotowania

Z jajka, mąki, proszku do pieczenia, mleka i soli robimy bardzo gęste ciasto.



Rybę kroimy na małe kawałki i doprawiamy solą i pieprzem. Każdy kawałke obtaczamy w cieście i smażymy na rumiano.



Na suchą patelnię wlewamy dużo sosu sojowego i pogrzewamy. Wrzucamy rybę na kilka chwil do sosu. I gotowe.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Do rybki nie trzeba mnie namawiać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !