Składniki:
łosoś | 4 dzwonka |
bulion rybny | 1 l. |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
masło | 1/2 kost. |
szpinak mrożony | 1 kg. |
mąka | 2 łyżki |
ser z zieloną pleśnią | 5 dkg. |
żółtko jajek | |
mleko | 1i3/4 szkl. |
śmietana | 2 łyżki |
ser żółty | 5 (tarty) |
łosoś | 4 dzwonka |
bulion rybny | 1 l. |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
masło | 1/2 kost. |
szpinak mrożony | 1 kg. |
mąka | 2 łyżki |
ser z zieloną pleśnią | 5 dkg. |
żółtko jajek | |
mleko | 1i3/4 szkl. |
śmietana | 2 łyżki |
ser żółty | 5 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: