Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Posmaz udka z kurczaka (ja osobiscie wole udka bez kosci i skory) i przeloz do naczynia zaroodpornego.


Komentarze

  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ależ ta potrawa pięknie wygląda na talerzu.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    krewetki zauważyłam, często goszczą w Twojej kuchni :) podobno z kurczakiem świetnie się komponują
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    polecam z kurczakiem.. poza tym uwielbiam krewetki pod kazda postacia..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    wygląda tak smakowicie że z chęcią wypróbuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    pyzne
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    trafiasz w mój gust takim smakołykiem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !