Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Pieczemy w tortownicy dwa biszkopty jeden kakaowy a drugi orzechowy
przepisy na te ciasta znajdziecie tu:
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/223767/ciasto-na-torta-orzechowe.html
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/223784/ciasto-czekoladowe-na-torta.html
po przestudzeniu kroimy je na dwie części .
Układamy płaty na przemian raz kakaowe raz orzechowe.
Zaparzamy espresso i dodajemy dwie łyżki spirytusu w ten sposób powstanie pącz do nasączania biszkopta ,
każdy płat biszkopta nasączamy przed położeniem kremu.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    lubię zabawę z masą cukrową :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ślicznie wygląda,na pewno pyszniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    no brawo :) pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    smakowity
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    smakowity
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika58

    świetny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !