Sposób przygotowania

Jajka obrać, przekroic na pół i wyjąć żółtka. Szprotki odsączyć z oleju i rozgnieść widelcem razem z żółtkami. Obraną cebulę posiekać i dodać do żółtek, wymieszać z majonezem, musztardą i doprawić do smaku papryką, solą i pieprzem. Farszem napełnić jajka

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ze szprotkami jeszcze nie próbowałam ...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajne!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha jajeczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    z takim nadzieniem jeszcze nie próbowałam ale brzmi pysznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne nadzienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    na pewno smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!! :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    szprotki jednak zamienilabym na inna rybe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !