Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łosoś w syropie klonowym z cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś filet 400 g
cebula 1
ocet 1 łyżka
masło 30 g

Przepis i sposób przygotowania na: łosoś w syropie klonowym z cebulką

łososia umyć, osuszyć, wyjąć z ości oraz zdjąć skórę, Ułożyć w żaroodpornym naczyniu, z wierzchu polać rozpuszczonym masłem, olejem oraz octem wymieszanym z syropem klonowym. piec w temp. 200 stopni przez 20 minut. po 15 minutach dodać obraną i drobno pokrojoną cebulkę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak