Sposób przygotowania

Mięso i wątróbkę zemleć. Dodać jajka. Wlać roztopione masło, doprawić solą, pieprzem i wymieszać. Przygotowaną masę wyłożyć do formy obłożonej cienkimi plasterkami słoniny. Piec około 70 minut w piekarniku w temp. 200 st. Zostawić na noc do ostygnięcia.

Komentarze

  • -2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    szkoda filetu....
  • 4
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyśmienity
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    lubię pasztecik z kaczki :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny pasztet
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny pasztet
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny pasztet !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny pasztet
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny pasztet
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomity
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    też taki robię-pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Wyśmienity
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha pasztet
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha pasztet
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi wybornie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    z kaczki jeszcze nie jadłam ale musi wybornie smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    musi być smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszny pasztet
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !