Sposób przygotowania

Ugotować bulion, wyjąć włoszczyznę (ja zostawiłam jedną marchewkę).
Dodać groszek i gotować do miękkości, następnie całość zmiksować dokładnie.
Doprawić do smaku.

Podać posypany płatkami migdałowymi lub grzankami.

SMACZNEGO!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię kremy.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    zielony i pyszny
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ale smaczny przepis
  • 1
    sv202952
    Opublikowano

    BeataJ

    znakomita zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !