Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gołabki z kiszonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

1 główka kiszonej kapusty
150g cebuli
1 kg ugotowanych kartofli
2 łyzaki smalcu
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Gołabki z kiszonej kapusty

Kapustke rozdzielic na pojedyncze listki.Cebule posiekac udusic na smalcu,wymieszac z roztartymi kartoflami sola i pieprzem.Nakladac na liscie kapusty ciasno zawijac ułozyc w garnku podlac goraca woda,posolic je przykryc liscmi i piec 45 min. w temperaturze 170 stopmni

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak