Sposób przygotowania

Truskawki (najlepsze są duże) umyć, osączyć i utrzeć na tarce o największych oczkach.
Śmietanę zmiksować, za pomocą robota ręcznego (z mieszadłami do ciasta), z twarożkiem, cukrem oraz utartymi truskawkami.
Kiedy masa jest jednolita - wsypać Śnieżkę i ubijać kilka minut na najwyższych obrotach.
Masę przełożyć do jednego większego pojemnika lub kilku mniejszych i mrozić przez kilka godzin.

Komentarze

  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Serdecznie zapraszam do odwiedzania i przeglądania mojego profilu :) *** Sądzę, że każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    genialny przepis, porywam do ulubionych :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika63

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    piekne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !