Sposób przygotowania

Sałatkę zieloną porwać na mniejsze kawałki. Następnie umyć pod bieżącą wodą. Włożyć do miski. Cebulę pokroić na plasterki, kiełbasę i mięso na kawałeczki. Podsmażyć mięsa i cebulę na patelni na niewielkim oleju. Gdy będzie to już podsmażone dodać do sałaty w misce. Wymieszać dokładnie. Przygotować sos jak podano na opakowaniu. Polać po sałatce. Bardzo dobre, polecam zrobić.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    to musi być pyszne:)
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    w sam raz na grila
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    może być :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !