Sposób przygotowania

Parówkę pozbawić osłonki, pociąć na plasterki, dać na patelnię. Mięso wieprzowe pociąć w niewielkie kwadraty. Tak samo postąpić z szynką. Wszystkie mięsa dać na patelnię i podsmażyć na odrobinie oleju. Sałatę zieloną porwać n mniejsze kawałki. Umyć. Keczup pokroić w kostkę. Wszystkie składniki (wraz z podsmażonym mięsem) dać do miski. Keczup, wodę i olej wymieszać ze sobą. Jeśli będzie zbyt gęste (jeszcze nie lejące się) dodać wody. Lejącym pikantnym sosem polać po sałatce. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Takie sałatki to ja uwielbiam
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !