Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć, zdjąć skórę, zmielić w maszynce do mielenia wraz z zółtkiem i jabłkiem. Cebulę obrać i zetrzeć na tarce. Masło utrzeć na puszystą masę, dodać zmielone śledzie, żółtko, jabłko i cebulę oraz przyprawy. Całość dalej ucierać do uzyskania jednolitej masy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    nigdy nie jadłam pasty ze śledzi, czas nadrobić straty
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takiej jeszcze nie robiłam,ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    uwielbiam śledzie wiecto cos dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealna do pieczywa
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Idealna na kanapki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !