Sposób przygotowania

Bób ugotować w nieosolonej wodzie- posolić gdy zacznie mięknąć. Odcedzić , przelać wodą, obrać z łupinek. Czosnek posiekać drobno. Żółtka utrzeć na krem z dodatkiem oliwy i soku z cytryny , doprawić cukrem, solą i pieprzem. Bób przełożyć do salaterki, wymieszać z czosnkiem, zieleniną i sosem jajecznym. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mega apetyczne
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Nie robiłam a brzmi smacznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam bób.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    fajne, musi się fajnie smarować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne to!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała!
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy pomysł na danie z bobu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !