Sposób przygotowania

Twaróg kruszymy ,cebule siekamy i mieszamy z serkiem twarogowym . Do sera dodajemy pokrojony szczypiorek ,majonez i ketchup. Doprawiamy słodką papryką i mieszamy . Wstawiamy do lodówki. Bakłążana kroimy w plastry solimy i odstawiamy na 10 min . Myjemy osuszamy i grillujemy . Na plastry gotowego bakłażana nakładamy twarożek i zwijamy w rulon.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam na grilla
  • 2
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    smacznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajne;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna45

    uwielbiam bakłażany
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Aż jeść się chce...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !