Sposób przygotowania

Jajko mieszamy ze szczyptą soli, dodajemy mąkę i stopniową wodę ciągle mieszając, aż ciasto nabierze gładkiej lejącej konsystencji. Smażymy cienkie placki z dwóch stron. Parówki obieramy z foli i gotujemy w wodzie. Na usmażony naleśnik układamy plasterki ogórka i posyujemy startym żółtym serem. Na środek układamy gorąco parówkę. Naleśnik zawijamy w rulonik i obsmażamy na gorącym tłuszczu.
Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    tego jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    fajny pomysł na niebanalne naleśniki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    cos dla dzieci ,ja za parówkami nie przepadam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    ciekawe i dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczne naleśniki
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    smaczne szybkie danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !