Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Schab umyć i osuszyć. Przez środek zrobić nacięcie na wylot. W otwór wcisnąć śliwki. Wszystkie pozostałe przyprawy wymieszać i natrzeć taką mieszanką schab. Włożyć mięso do pojemnika próżniowego, przykryć, odessać powietrze i tak przygotowane mięso marynować całą noc.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oczko mruga do mnie: zjedz kawałek....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    bardzo apetyczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    bardzo apetyczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    to mój ulubiony schabek :P
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    emylka86

    nie przepadam za śliwką w mięsie, ale te wygląda smakowicie. można ewentualnie dodać zamiast śliwki np. morele?
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    oczywiście, że można dać morele.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !